GAPFs planerade aktiviteter

Riksorganisationen GAPF hedrar Pela & Maria, i Stockholm
Måndagen den 24 juni kl 17:00 ska GAPF hedra Pelas 14 års minne och Marias 1 års minne med en manifestation vid Medborgarplatsen i Stockholm. Bland de medverkande finner Ni integrationsminister Erik Ullenhag, justitieminister Beatrice Ask, journalisten Malou von Sivers och författaren/journalisten Johanne Hildebrandt.

Utbildningsdag kring hedersrelaterat liv, våld & mord, i Sigtuna
Onsdagen den 4 september ska Sara Mohammad ha en hel utbildningsdag med föreläsning, fallövning och videofilm visning för personal i Sigtuna kommun inom socialtjänsten, polisen, skolan och andra aktörer som kommer i kontakt med utsatta gruppen av hedersvåld, arrangören är Sigtuna kvinnojour.

Föreläsning om hedersvåld under traumadagen, i Stockholm
Torsdagen den 5 september ska Sara Mohammad föreläsa under en utbildningsdag, Traumadagen kl 11:20-12:00 på Waterfront Congress Center i Stockholm. Föreläsningen kommer att handla om att vara utsatt för hedersrelaterat våld och tillägnas personal inom kommuner och landsting. Arrangören för dagen är Expo Medica.

Heldags utbildning för Söderlätt kvinnojour, i Skanör
Lördagen den 14 september ska Sara Mohammad ha en hel utbildningsdag med föreläsning, fallövning och videofilm visning för personal och volontärer vid Söderslätt kvinnojour i Skåne- Skanör.

Fadimes 12 års minne 20-21 januari 2014- mer info kommer senare.
Riksorganisationen GAPF planerar hedra Fadimes 12 års minne år 2014 under följande dagar:
1- Stockholm: Den 20 januari 2014
Planeringen kring hedrandet av Fadime i Stockholm är i full gång.
2- Uppsala: Den 21 januari 2014
I Uppsala planeras ett besök vid Fadimes grav samt en manifestation vid Fadimes park.