Riksorganisationen GAPF uppmärksammar 8 mars i samarbete med UN-Women

Torsdagen den 5:e mars bjuder UN Women tillsammans med 8-mars nätverket inklusive GAPF in till en späckad dag på Fryshuset för att fira internationella kvinnodagen. Under dagen hålls 24 seminarier som berör temat ”Rätten till min kropp” av inbjudna gäster och organisationer. Bland utbudet hittar du föreläsningar om könsrelaterat våld, selektiva aborter av flickor, panelsamtal med unga transpersoner, reklam och sexism samt mycket mer. Läs om alla seminarier direkt i för- och eftermiddagsprogrammet

Fri entré!

[infobox]
Tid: Torsdagen den 5:e mars, kl. 10.00-1700
Plats: Fryshuset, Mårtensdalsgatan 2-8, Stockholm
Arrangör: UNWomen Sverige
Medarrangörer: 8:e mars nätverket där bl a GAPF ingår
Extern sajt: Rätten till min kropp – 5:e mars
[/infobox]