Fotokavalkad från bokmässan

Den 24-27 september var GAPF med på bokmässan i Göteborg och arrangerade flera seminarier och bemannade en monter med information och diskussion kring hedersvåld. Nedan hittar du en film- och fotokavalkad från bokmässan med GAPF, klicka på någon bild för att starta film/bildspel. Du kan läsa mer om de programpunkter GAPF genomförde under mässan på den här sidan.

Video från internationella scenen

GAPF på bokmässan - internationella scenenMalou von Sivers leder samtal kring GAPFs projekt Bortförda barn- mot barn och tvångsäktenskap på Internationella scenen på bokmässan i Göteborg. Med på scenen är Birgitta Ohlsson (FP), och Sara Mohammad, ordförande GAPF.

Foton från bokmässan

Den första halvan med bilderna nedan är från GAPFs monter, de andra halvan från seminariumet på lilla scenen där bla två medlemmar av GAPFs arbetsgrupp i Göteborg, Mikael Törnqvist och Soleyman Ghasemiani, diskuterade sina böcker kring hedersproblematik.

GAPFs monter på bokmässan 2015

GAPFs monter

GAPFs monter på bokmässan 2015

GAPFs monter

GAPFs monter på bokmässan 2015

GAPFs monter

GAPFs monter på bokmässan 2015

GAPFs monter

GAPFs monter på bokmässan 2015

GAPFs monter

GAPFs monter på bokmässan 2015

GAPFs monter


Mikael Törnqvist, Soleyman Ghasemiani och Sara Mohammad på lilla scenen.

GAPFs seminarie

Sara Mohammad på lilla scenen på bokmässan

GAPFs seminarie

Soleyman Ghasemiani på lilla scenen.

GAPFs seminarie

Soleyman Ghasemiani och Sara Mohammad på lilla scenen, bokmässan i Göteborg.

GAPFs seminarie

Mikael Törnqvist, Soleyman Ghasemiani och Sara Mohammad på lilla scenen, bokmässan i Göteborg.

GAPFs seminarie