Välgörenhetsauktion på Magic Bar

Söndag den 8e november genomförde kommittén för Pela- och Fadimeutmärkelsen en välgörenhetsauktion på Magic Bar till förmån för hedersutsatta. Gåvor, i form av snitsiga klädesplagg och accessoarer från välkända profiler, auktionerades ut av konferenciererna Alexander Erwik och Zinat Pirzadeh. Kläderna som skänkts kom från bl.a. Jakob Eklund, Lisa Nilsson, dbrand, Regina Lund, Göran Alfredsson Sissela Kyle, Chic sunday, Emil Jensen, Malou von Sivers, Abgar Barsom, Alexandra Charles, Anders Borg, Micael Bindefeld, Elisabeth Tarras Wahlberg, m fl. Eventet arrangerades med hjälp av Subito och Magic Bar.

Du hittar mer om auktionen på Resume och Alexanders blogg på Mygate Magazine. Klicka på någon av bilderna nedan för att start ett bildspel. Fotograf: Anders Henrikson.


Regina Lund

Regina Lund

Marie och Richard Herrey

Herreys

Alexander Erwik och Sara Mohammad

Alexander och Sara

Sophie Uppvik och Sofia Knaz

Sophie och Sofia

Nyamko Sabuni

Nyamko Sabuni

Alexander Erwik

Alexander Erwik

Sara Mohammad

Sara Mohammad

Anders Borg

Anders Borg

Zinat Pirzadeh

Zinat Pirzadeh