GAPFs ordförande, Sara Mohammad, samtalar om HRV hos Centerkvinnorna

 

Plats:Centerpartiets lokal
Datum:2016-08-12                                                                                                                                                                                                   
Medverkande: Styrelsemedlemmar från Centerkvinnorna, Sara Mohammad och Natalia Nader från GAPF

 Sara Mohammad, ordförande för GAPF, samtalar med Centerkvinnornas om hederskultur. Där pratade Sara om bland annat om tvångsäktenskap i Sverige. Bristen på erfarenhet och kapacitet hos polisen, socialtjänsten och skolverket. Det är viktigt att ta upp dessa frågor i den politiska debatten.

Sofia Jarl förbundsordförande för Centerkvinnorna och Sara Mohammad ordförande för GAPF

På bilden syns Sofia Jarl förbundsordförande för Centerkvinnorna och Sara Mohammad ordförande för GAPF