Sara Mohammad, ordförande för GAPF, sommarpratar i Sveriges Radio

Plats: Sveriges Radio P1
Datum 2016-07-22

Sara Mohammad sommarpratar i Sveriges Radio 2016

Medverkande: Sara Mohammad ordförande för GAPF

Lyssna på hur Sara Mohammad berättar om sina egna upplevelser och erfarenheter av hedersvåld. Det är en gripande historia om hot och svek men också om uppvaknandet, kämpaglöd och hopp. Hör anledningen bakom varför Sara offrar all sin vakna tid till att kämpa mot hedersvåld! Vi på GAPF är väldigt stolta över vår ordförande och tack Sveriges Radio för ett underbart program!

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/751866?programid=2071

Sommarpratare 2016 Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio        Sommarvärden Sara Mohammad får sitt Sommarvärdsdiplom av Sommarchef Bibi Rödöö Sommarvärden Sara Mohammad får sitt Sommarvärdsdiplom av Sommarchef Bibi Rödöö. Foto: Jonas Ekblom / Sveriges Radio        Sara Mohammad tillsammans med sin producent Henrietta Hultén. Foto: Jonas Ekblom / Sveriges Radio    Sommarvärden Sara Mohammad tillsammans med Sommarchef Bibi Rödöö och Sommarproducent Henrietta Hultén. Foto: Jonas Ekblom / Sveriges Radio        Sommarvärden Sara Mohammad skriver i Sommars gästbok. Foto: Jonas Ekblom / Sveriges Radio   Sara Mohammad sommarpratar på Sveriges radio