Stöd GAPF genom ett gåvobrev

Du vet väl om att du enkelt kan både visa ditt stöd för GAPF och stödja vårt arbete genom att ge bort ett gåvobrev till någon? Ditt ekonomiska bidrag kommer till direkt användning för GAPFs verksamhet och du får ett gåvobrev skrivet för den person som du vill hedra eller uppmärksamma.

Bidraget används för någon av GAPFs tre pelare: stödverksamhet, utbildning och opinionsbildande aktiviteter. I stödverksamheten hjälper vi personer som är utsatta för hedersrelaterat våld och förtryck med psykologiska och juridiska stödsamtal, vi stöttar även socialtjänst och skola i specifika fall. Vi genomför över hundra föreläsningar och utbildningar per år där deltagarna består av elever, skolpersonal, socialarbetare, vårdpersonal, politiker, poliser och andra. Genom opinionsbildande aktiviteter ser vi till att frågan om hederskultur ständigt finns på den politiska agendan, för en positiv samhällsutveckling. Du kan läsa om hela vår verksamhet i våra verksamhetsberättelser.

Stöd GAPF genom ett gåvobrev

 1. Sätt in valfritt belopp på GAPFs plusgirokonto eller Swish, ange ditt namn som inbetalningsreferens.
 2. Skicka e-post till kontakt@gapf.se där du anger följande:
  • Ämne: Minnesgåva
  • Till: Den du vill hedra eller ge gåvan till
  • Hedras av:
  • Hälsning:
  • Inbetalningsreferens: (angavs vid inbetalning)

GAPF skickar ett minnesblad som du själv kan skriva ut i pdf-format i storlek A4. Minneskortet skickas inom 3 dagar från att vi ser betalningen och har mottagit ditt mejl. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar på kontakt@gapf.se eller telefon 08-7116032 eller 070-4411075.