Projektledare och kommunikatör till GAPF

Vi söker en självständig ”doer” som får saker att hända! GAPF är en ideell, sekulär och partipolitiskt obunden organisation som arbetar med stödverksamhet, utbildning och opinionsbildning i frågor som rör hedersrelaterat våld och förtryck (HRV). Vi är idag fem dedikerade medarbetare och söker en kollega för en projektanställning året ut.

Just nu är vi inne i en spännande fas med många projekt på gång. Arbetsuppgifterna är varierande, ingen dag är den andra lik. Vår verksamhet handlar i grunden om allvarliga samhällsproblem, men det utesluter inte glädje och skratt. Vi som arbetar här drivs av ett stort engagemang för de frågor vi driver och vi hjälper alla till där det behövs, även om vi har separata ansvarsområden. Vi sitter i centrala Stockholm och har kollektivavtal. Som projektledare och kommunikatör kommer du att arbeta med vårt strategiska kommunikationsprojekt, med riktade kampanjer, uppdatering av hemsida, grafisk profil, etc. Arbetsuppgifterna kan även innefatta att arrangera föreläsningsturnéer, internutbildningar, samordna konstprojekt med skolor, anordna manifestationer och andra aktiviteter. Projekten administreras enligt GAPFs metodik med projektmål, dokumentation, budget, uppföljning. Vi välkomnar din erfarenhet och dina kreativa idéer kring hur vi ska kommunicera och
genomföra våra projekt.

Vi tror att du är en person som tar självständigt ansvar för att utföra och slutföra dina uppgifter, du har lätt för att hålla många bollar i luften och att du har en mycket bra förmåga att hantera människor. Du är duktig på att kommunicera i tal och skrift och har en naturlig fallenhet för att arbeta effektivt och noggrant. Om du har erfarenhet av att arbeta med HRV, mänskliga rättigheter, opinionsbildning eller liknande, antingen ideellt eller som anställd, är det förstås ett plus. Vi ser gärna att du har en avslutad utbildning i antingen media och kommunikation, ekonomi eller beteendevetenskap på högskolenivå. För frågor om tjänsten, kontakta Petra Kyllerman, 0766-024312.

Ansökan via e-post till: ansokan@gapf.se

Ladda ned ansökan som PDF: Annons projektledare och kommunikatör för GAPF