GAPF rekryterar: Kommunikatör

Riksorganisationen GAPF söker en energisk kommunikatör för projektanställning året ut. Uppdraget är att

  • att vårda och utveckla GAPFs varumärke
  • att förmedla GAPFs budskap på ett professionellt sätt
  • att planera och genomföra kommunikationsinsatser

Som GAPFs kommunikatör kommer du bl a att arbeta med att skapa och förstärka relationer till externa aktörer och medlemmar, att implementera vår nya grafiska profil och en ny hemsida. En viktig uppgift är att säkerställa att GAPFs ställningstagande kommuniceras enhetligt och öka GAPFs medieexponering.

I de löpande arbetsuppgifterna ingår bland annat att ta fram material för olika målgrupper digitalt eller tryckt, kommunicera med medlemmar, styrelsen, medieredaktioner och andra. Men det kan även innebära att arbeta i något av våra löpande projekt och att täcka upp för kollegor i deras arbetsuppgifter. Det är ett högt arbetstempo med många bollar i luften, personen vi söker måste ha en flexibel och problemlösande läggning för att trivas.

Du har en utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap, eller liknande, med erfarenhet av målgruppsanpassad kommunikation och framtagande av texter. Goda kunskaper om sociala medier, webb och grafisk produktion av trycksaker är en förutsättning. Du har också erfarenheter av insamling samt press- och medierelationer. Det är en fördel om du har jobbat som kommunikatör i en ideell verksamhet tidigare. Rätt person kommer att ha stort inflytande över GAPFs verksamhetsutveckling inom kommunikationsområdet.

Vi sitter i centrala Stockholm och har kollektivavtal. Lönenivån för tjänsten är 28 000-30 000 kr. Frågor om tjänsten besvaras av kansliet på 08-7116032. Ansökan snarast möjligt till ansokan@gapf.se, med ”Kommunikatör” i ämnesfältet, vi intervjuar löpande.

Ladda ned ansökan som PDF: Annons kommunikatör