GAPF söker projektsamordnare och stödsamordnare

Jobba hos oss!
Nu utlyser vi två tjänster – en projektsamordnare och en stödsamordnare.
Ansök senast 30 november

Som projektsamordnare blir dina främsta arbetsuppgifter att samordna och leda olika opinionsbildande projekt och aktiviteter som är centrala i kärnverksamheten, såsom Fadimedagarna, Almedalsveckan, bokmässan och säkerställa att dessa aktiviteter genomförs välplanerad, strukturerad och resultatinriktad. Inklusive framtagandet av mallar för projektplan och rutiner.

Vidare innebär tjänsten att du ansvarar för att hjälpa medarbetarna att sätta upp fungerande processer och rutiner för att planera, samordna och genomföra sitt projekt utifrån projektets syfte och mål enligt projektansökan. I rollen ingår ansvar för att ta fram underlag inför projektansökningar samt ta fram redovisningsunderlag av projektens genomförande resultat till bidragsgivarna enligt deadline. Dessutom förväntas du säkerställa att rutiner med kvalité för dokumentation av genomförda aktiviteter inför projektansökningar och redovisningar implementeras för samtliga av GAPFs projekt. Vid behov bistår du med stöd och koordinering av stödjourens ärende utifrån GAPFs möjliga stödinsatser.

Om dig: Vi tror att du är en person som tar självständigt ansvar, trivs med att arbeta processinriktad. Du har lätt för att hålla många bollar i luften och har en bra förmåga att hantera människor. Du är duktig på att kommunicera i tal och skrift och har en naturlig fallenhet för att arbeta effektivt, strukturerad och noggrant. Tjänsten innehåller varierande arbetsuppgifter och för att trivas behöver du kunna skapa en god överblick, driva processer framåt och se utvecklingsmöjligheter. Om du har erfarenhet av att arbeta med projektledning, HRV, mänskliga rättigheter, opinionsbildning eller liknande, antingen ideellt eller som anställd, är det förstås ett plus. Vi ser gärna att du har en avslutad utbildning i antingen projektledning, verksamhetsledning, ekonomi eller beteendevetenskap eller motsvarande på högskolenivå.

Arbetslivserfarenhet; Informatör/Kommunikatör: erfarenhet efterfrågas.
Anställningen är en projektanställning på heltid i 6 månader. Vi har kollektivavtal.

Vi söker även en självgående stödsamordnare som får saker att hända. Du stöttar huvudansvarig samordnare för stödverksamheten utifrån beprövad metodik och ramar för arbetet. I rollen ingår bemanning av Pela Fadime stödjour och dokumentation enligt beprövade rutiner. Vid behov bistår du i koordinering av stödjourens ärenden utifrån GAPFs möjliga stödinsater. I samråd med samordnar-kollegor arbetar du med att utveckla och kvalitetssäkra stödverksamhetens rutiner och uppföljning. Du är också behjälplig med koordinering av stödchatten. I rollen förväntas du säkerställa att stödinsatser uppnår verksamhetens syfte och mål. Vidare arbetar du med att skapa och vårda relationer med externa aktörer samt bidrar i uppföljning av GAPFs strategiska plan 2017-2020.

Vi är ett litet kansli så vid behov stöttar du i inom verksamheten andra förekommande arbetsuppgifter. Om dig Vi tror att du har erfarenhet av stödverksamhet och välkomnar dina idéer om hur vår stödverksamhet ska hanteras och utvecklas. Du är självgående och tar ansvar för att planera och slutföra dina uppgifter. Att arbeta effektivt och noggrant ligger för dig. Du har förmåga att hålla många bollar i luften, vet vikten av att prioritera och är noggrann. För att lyckas i rollen är du trygg, har självinsikt och en mycket god förmåga att bemöta människor. Du är duktig på att kommunicera i tal och skrift. Om du har arbetat med HRV, mänskliga rättigheter, opinionsbildning eller liknande, antingen ideellt eller som anställd är det förstås ett plus. Vi ser gärna att du har utbildning i beteendevetenskap på högskolenivå.

Arbetslivserfarenhet; Informatör/Kommunikatör: erfarenhet efterfrågas.
Anställningen är en projektanställning på heltid i 6 månader. Vi har kollektivavtal.

För frågor om tjänsterna, kontakta Sara Mohammad, 08-7116032.
Ansökan, CV och personligt brev, skickas via mail till ansokan@gapf.se. 

GAPFs mål är att:
* öka medvetenheten om hedersrelaterat våld och förtryck
* förebygga HRV genom utbildningsinsatser, föreläsningar och upplysande aktiviteter
* synliggöra utsattas situation i samhället, samhällets ansvar och ställa krav på makthavare
* individanpassat stöd och hjälp till de som utsatts för hedersrelaterat våld och förtryck. GAPFs arbete handlar i grunden om allvarliga samhällsproblem, men det utesluter inte glädje och skratt. Som stödsamordnare eller projektsamordare blir du en av sex kollegor på kansliet i centrala Stockholm.
Vi som arbetar här har ett stort engagemang för de frågor vi driver och gör vårt yttersta för att tillsammans utveckla organisationen så att vi kan hjälpa fler utsatta och påverka beslutsfattare.