Mia Skäringer Lázárs ”No more fucks to give”- skjorta ger stöd till GAPF i kampen emot hedersvåld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Camilla Thulin Design anordnade under fredagen den 8 februari en visning av sin nylanserade vårkollektion 2019, vilket också blev ett avslut för Modeveckan som arrangerats i Stockholm. Under fredagen innan helgen presenterades att Mia Skäringer Lázár tillsammans med Camilla Thulin har tagit fram en blus med texten ”No more fucks to give” som vår grundare och ordförande Sara Mohammad stolt bar upp under fredagens catwalk. För varje såld blus kommer tusen kronor oavkortat gå till GAPFs verksamhet.

I en videohälsning från Mia Skäringer Lázár talar hon om att det är vår skyldighet att tala för en syster, att tala och agera i frågan om hedersrelaterat våld som pågår i Sverige. Avslutningsvis uppmanar hon oss alla till att använda våra röster. 

”Vi är oerhört tacksamma för Mia Skäringer Lázár och Camilla Thulins stöd genom denna blus som matchar GAPFs 

ambition om att väcka den inre drivkraften emot hedersvåld och hedersförtryck. Tillsammans kan vi uppmärksamma de utsattas röster, tillsammans kan vi förmedla stöd och solidaritet till dem”, säger GAPFs grundare och ordförande Sara Mohammad.

Tillsammans för vi den här kampen framåt, för ett jämställt samhälle. 
Från ord till handling – nu!

Blusen finns i limiterad upplaga och kommer endast säljas på www.camillathulin.se