Skänk en engångssumma

Du kan enkelt hjälpa människor som utsatts för hedersvåld genom att stödja GAPF ekonomiskt. Även som ideell förening kräver våra aktiviteter ofta finansiella medel och vi tar därför tacksamt emot ekonomiska bidrag.

Vi använder de bidrag som kommer in till GAPFs tre pelare: stödverksamhet, utbildning och opinionsbildande aktiviteter. I stödverksamheten hjälper vi personer som är utsatta för hedersrelaterat våld och förtryck med psykologiska och juridiska stödsamtal, vi stöttar även socialtjänst och skola i specifika fall. Vi genomför över hundra föreläsningar och utbildningar per år där deltagarna består av elever, skolpersonal, socialarbetare, vårdpersonal, politiker, poliser och andra. Genom opinionsbildande aktiviteter ser vi till att frågan om hederskultur ständigt finns på den politiska agendan, för en positiv samhällsutveckling. Du kan läsa om hela vår verksamhet i våra verksamhetsberättelser.

Vi tar emot bidrag från privatpersoner och företag. Det går att skänka pengar antingen via SMS, Swish eller via vårt 90-konto. Du kan även ge ditt bidrag som ett gåvokort till någon annan.

Skänk via SMS

SMS:a ”GAPF 50” (utan citationstecken) till telefonnummer 72672 för att skänka 50kr. För att skänka en annan summa, SMS:a på liknande sätt GAPF följt av summan: 100, 150, 200, 300, 400 eller 500, till samma nummer.

Skänk via Swish

Du kan skicka valfri engångssumma direkt till vårt Swishnummer: 1235128244. Har du inte använt Swish tidigare kan du komma igång på den här sidan.

Skänk via GAPFs 90-konto

Sätt in valfri summa på GAPF:s 90-konto: 900627-1. Märk inbetalningen med ditt namn.

Ge bort din gåva med ett gåvokort

Skänk en gåva och ge bort ett gåvokort som present till någon du tycker om. Eller skänk en minnesgåva för att hedra någon som stått dig nära.

Så gör du:

 1. Sätt in valfritt belopp (men minst 100 kr) på GAPFs 90-konto eller Swish, ange ditt namn som inbetalningsreferens.
 2. Skicka e-post till kontakt@gapf.se där du anger följande:
  • Ämne: Ange minnesgåva eller present
  • Till: Namn på den du vill ge gåvan till/ den du vill hedra
  • Från/Hedras av: Ditt namn
  • Inbetalningsreferens: (angavs vid inbetalning)
  • Adress: Dit kortet skall skickas till.

Gåvokortet skickas inom 5 dagar från att vi ser betalningen och har mottagit ditt mejl. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar på kontakt@gapf.se eller telefon 08-7116032.

OBS! I december månad skickar vi ut alla gåvokorten med A-post den 18/12 och behöver få in beställningar senast den 17/12.

Stöd oss på annat sätt

Kanske vill du eller ditt företag hjälpa oss på andra sätt än att skänka pengar. Kontakta oss, så kan vi diskutera hur vi ska lägga upp samarbetet.

[one_half][infobox]

[/infobox][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Last updated: maj 23, 2019 at 13:50 e m