Blogginlägg

Ledig tjänst: Insamlingsansvarig för GAPF

Vi på GAPF befinner oss nu i en viktig och spännande fas där vi växer och utvecklas. Vi söker därför dig som vill bli en del av vår organisation och göra skillnad i rollen som insamlingsansvarig. Klicka här för att söka tjänsten

Om rollen:

Som insamlingsansvarig får du möjlighet att starta upp GAPFs insamlingsarbete från grunden och arbeta med hela processen kring insamling. Du får arbeta brett med att ta fram en strategi kring insamlingen och ingå i partnerskap med både privatpersoner, företag och organisationer. Du kommer huvudsakligen arbeta med att organisera kampanjer och evenemang för att samla in pengar till organisationen. Du planerar och ser över kampanjerna och säkerställer att insamlingarna sker på ett effektivt sätt. Du identifierar och kontaktar potentiella givare samt utvärderar och vidareutvecklar tidigare insamlingprojekt. 

Du kommer vara kontaktperson för och arbeta nära med GAPFs goodwill ambassadörer samt vara ansvarig för att planera utbildningar för ambassadörerna. GAPF har en insamlingsrådgivningsgrupp som du också kommer vara huvudsaklig kontaktperson för. Du kommer också vara ansvarig för att utbilda volontärer gällande insamlingsprocedurer och metoder.

Vidare kommer du föra register över givarinformation och ta fram statistik. Du kommer se till att alla juridiska rapporteringskrav är uppfyllda samt förbereda underlag inför styrelsemöten.

Tjänsten är med fördel på heltid men kan även vara från 50%. Det är en tillsvidareanställning med tillämpad provanställning de första 6 månaderna. GAPF har kollektivavtal hos Fremia och individuell lönesättning.

Din profil:

Vi söker dig som har 2-5 års erfarenhet som samordnare eller liknande inom marknadsföring, reklam eller organisering. Vi tror att du har en kandidatexamen i PR, journalistik, kommunikation eller motsvarande. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift. Det är meriterande om du har systemerfarenhet inom medlemsregister/värvning. 

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete inom insamling, event, opinionsbildning, PR eller liknande antingen ideellt eller som anställd.

För att lyckas i rollen tror vi att du:

  • är kommunikativ, relationsbyggande och förtroendeingivande,
  • är processorienterad och har en god organiseringsförmåga,
  • trivs med att arbeta effektivt och i ett högt tempo.

Om oss:

Riksorganisationen GAPF – Glöm Aldrig Pela och Fadime, är en ideell, sekulär och partipolitiskt obunden organisation med vision för ett jämställt samhälle fritt från hedersvåld (HRV) och förtryck. GAPF är idag en väletablerad organisation som sprider kunskap gällande hedersrelaterat våld och förtryck mot ungdomars och kvinnors rättigheter i Sverige.

Varje år arrangerar GAPF Fadimedagarna, en uppmärksammad internationell konferens i riksdagen och finns på plats i Almedalen varje sommar. Vi bedriver ett livsviktigt arbete genom att huvudsaklingen arbeta med stödverksamhet, utbildning, opinionsbildning och insamlingsverksamhet.

GAPF består idag av ett kunnigt team på 8 personer som utgår från kontoret i centrala Stockholm.

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar GAPF med rekryteringsföretaget Netwrk. Klicka här för att söka tjänsten.

Dela inlägget i dina sociala medier

Facebook
Twitter
LinkedIn

Fler blogginlägg