Blogginlägg

Nytt samarbete med V Advokater

Vi är glada över att ha inlett ett samarbete med V Advokater.

V Advokater erbjuder kostnadsfri juridisk rådgivning i hela Sverige för dig som utsatts för hedersrelaterat våld och förtryck, och har frågor eller funderingar.

GAPF har valt att samarbeta med V Advokater eftersom de har specialistkompetens inom hedersrelaterat våld och förtryck, med många års erfarenhet av att företräda den som har varit utsatt.

V Advokater har valt sida och företräder endast den som har utsatts för brott och inte den som misstänkts för brott. V Advokater arbetar som målsägandebiträde, särskild företrädare för barn och som ombud i vårdnadstvister.

Advokaterna arbetar aktivt för att tillvarata dina rättigheter och göra din röst hörd genom hela rättsprocessen och kämpar för att du ska få upprättelse.

👉 Vill du veta mer? Har du frågor?

Kontakta V Advokater direkt på 08-622 61 00 eller info@v-advokater.se. De har tystnadsplikt.

Tack Sara Hugo, Fatima Brobeck Khan och Olivia Revelj! Vi ser fram emot att göra skillnad tillsammans med er. 

Dela inlägget i dina sociala medier

Facebook
Twitter
LinkedIn

Fler blogginlägg

Sök tjänsten som Insamlingsansvarig

Ledig tjänst: Insamlingsansvarig på GAPF

Som insamlingsansvarig får du möjlighet att starta upp GAPF:s insamlingsarbete från grunden och arbeta med hela processen kring insamling. Du får arbeta brett med att ta fram en strategi kring insamlingen och ingå partnerskap med både privatpersoner, företag och organisationer.

Läs hela inlägget »