Utbilda dig till volontär hos GAPF

Välkommen till en lärorik heldagsutbildning som anordnas 18 november!

Du kommer bland annat få veta mer om frågor som berör hedersrelaterat våld och förtryck, GAPF:s verksamhet och hur du som medlem kan vara aktiv i kampen mot hedersvåld.

Under utbildningen kommer du få lära dig om argumentation och hur man bäst bemöter motargument genom GAPF:s handbok Allt du behöver veta om hedersvåld och förtryck, men du kommer också lära dig om hur vi väcker engagemang och aktivism genom medlemsrekrytering.

För dig som vill bli volontär?

GAPF anordnar årligen ett flertal egna opinionsbildande aktiviteter runtom i landet där målet är att skapa uppmärksamhet, debatt och påverkan i frågor kring hedersrelaterat våld och förtryck. Några av aktiviteterna är de årliga Fadimedagarna, manifestationer, scenprogram och paneldebatter under Internationella KvinnodagenAlmedalsveckan och Internationella Flickdagen.

Som volontär och medlem i GAPF finns det möjligheter att engagera sig aktivt. I samband med våra opinionsbildande aktiviteter och utbildningsinsatser under året behöver vi din tid för enklare arbetsuppgifter eller ditt värdefulla engagemang och kompetens.

Du kan hjälpa till:

  • under Fadimedagarna och andra opinionsbildande aktiviteter,
  • med fundraising,
  • att värva nya medlemmar,
  • att sprida GAPF:s utbildningskampanjer.

Kvalifikationer

Vi på GAPF arbetar ständigt med att kvalitetssäkra vårt arbete, därför är det viktigt att du som volontär ska kunna visa ett utdrag ur belastningsregistret. Du ska också följa GAPF:s riktlinjer om tystnadsplikt och rollen som volontär.

Notera! Utbildningen sker i samband med GAPF:s årliga utbildning som specifikt riktar sig till stödpersoner.

Praktisk information om utbildningen

Plats: Stockholm

Datum: 18 november 2023

Viktigt! Utbildningen arrangeras på plats i centrala Stockholm. GAPF kan betala transportkostnader och boende för dig som bor långt bort och inte har möjlighet att betala själv.

GAPF fotograferar och filmar våra utbildningar, seminarier och events för kommunikation om vår verksamhet bl. a i sociala medier. Närvara på GAPF:s utbildningar, seminarier och events i olika lokaler innebär ett medgivande till medverkan i fotografier och filmat material. Här kan du läsa hur vi hanterar dina personuppgifter.

Skicka in din ansökan

Ansökan ska innehålla ett CV och personligt brev.

Skicka din ansökan senast den 1 november till volontar@gapf.se.
Ange referens: Ansökan volontär

Notera! Ofullständiga ansökningar som saknar CV och personligt brev behandlas inte i rekryteringsprocessen.

Ditt engagemang är värdefullt!

Riksorganisationen GAPF- Glöm Aldrig Pela och Fadime